Spotlight consultants: Vialinda, allround soza- professional

Geachte relatie,

Per 1 januari 2019 komen weer een aantal goede consultants van Cortice beschikbaar voor interessante projecten en opdrachten. Eén daarvan, Vialinda, plaatsen we graag even in de spotlight.

Zij is een breed inzetbare soza- consultant die bezig is met de afronding van haar Jksd- opleiding. Bij de gemeente Rotterdam was ze inkomensconsulent en de laatste maanden vooral als lid van het wijkteam actief voor het programma Samen sterk op Zuid. Ook heeft ze daar mee gedraaid in de rol van kwaliteitsmedewerker. Eerdere functies van haar waren: klantmanager werk, Wmo- consulent, schuldbemiddelaar, budgetconsulent, gezinscoach en teamcoördinator huishoudelijke hulp. Ze is erg professioneel en mentaal erg sterk. Ze communiceert duidelijk en zorgvuldig en is zeer gedisciplineerd. Vialinda zou graag haar ervaring als kwaliteitsmanager verder uitbreiden. Als klantmanager kan ze een caseload van 400+ overtuigend aan maar ze haalt ook veel voldoening uit klantcontacten. Bijvoorbeeld als wijkteamfunctionaris. We gunnen haar graag een nieuw interessant project om haar tanden in te zetten en haar kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. En we weten zeker dat ze ook uw opdracht naar grote tevredenheid zal vervullen.

Bekijk haar Linkedin- profiel via onderstaande link:

https://www.linkedin.com/in/vialinda-meriana-79876aa5/

of neem a.u.b. contact met mij op als u geïnteresseerd bent in haar uitgebreide cv, tariefinformatie of een nadere kennismaking.

Met vriendelijke groeten,

Fons De Boeck

f.deboeck@cortice.nl

06-22435028