Als afgestudeerd jurist heb ik na een paar omzwervingen de voorkeur gegeven aan een loopbaan bij de lokale overheid boven een carrière in de advocatuur. Achteraf denk ik dat de cultuur van de overheid en de dynamiek van het werkveld mij vooral aanspreken. Zodra je als individu of als organisatie actief bent voor gemeenten, bemerk je al snel dat je tastbare resultaten kunt bereiken binnen een lokale gemeenschap. Na kortstondig te hebben gewerkt in loondienst bij bedrijven als Eiffel en BMC begon bij mij het ondernemersbloed te stromen. Vanaf 2001 ben ik dan ook als zelfstandig ondernemer begonnen binnen de advies- en detacheringsmarkt voor gemeenten. De mix van enerzijds zelfstandig ondernemerschap en commerciële dynamiek en anderzijds vakinhoudelijke bijdrage en maatschappelijke betrokkenheid, maakt mijn dagelijkse werkpraktijk zeer boeiend. Het is mijn doel om met Cortice een blijvende bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de vele gemeenten die Nederland rijk is.

g.deboeck@cortice.nl

06-13291779