Gezocht: ervaren adviseur gemeentefinanciën (inhuur met optie dienstverband)

Voor een mooie gemeente in het Groene Hart zoeken wij een ervaren financieel adviseur. Het betreft overbrugging van een vacature voor de periode van 6 maanden met optie tot verlenging met 2 x 3 maanden. Er is nu vooral behoefte aan een ervaren en communicatief sterke kracht die naast het adviseren van managers en teamleiders in het fysieke domein ook in staat is om de P&C-cyclus te coördineren. Ook onderhoudt de adviseur de contacten met de accountant en vertaalt deze de vragen van de accountant in begrijpelijke taal naar de organisatie. Na de tweede verlenging bestaat de optie van indiensttreding bij de gemeente.

Als gevolg van pensioenuitstroom is er veel verloop geweest onder de financieel adviseurs. Het huidige team bestaat uit mensen die nog niet heel lang ervaring hebben op het gebied van gemeentelijke financiën en bedrijfsvoering. Van de kandidaat wordt gevraagd om kennis en ervaring zo goed mogelijk te delen met het team. Daarbij is een zekere coachende vaardigheid nodig.

We zoeken (liefst) per direct voor 36 u/wk een ervaren professional met minimaal 3 jaar actuele ervaring als adviseur gemeentelijke financiën en met P&C. Verder beschikt onze ideale kandidaat over ervaring mt LIAS en Unit 4 Financials.

Als je je herkent in deze beknopte beschrijving en graag meer wilt weten over deze leuke en interessante opdracht met optie tot dienstverband bij de gemeente neem dan a.u.b. uiterlijk vrijdag 22 april 2022 contact op met:

Fons De Boeck

f.deboeck@cortice.nl

06-22435028