Gemeentefinanciën is mijn vak. Het oppoetsen van het imago van de lokale overheid als werkgever is mijn passie. Ik draag zoveel mogelijk mijn enthousiasme uit als het gaat om het werken bij de gemeente.

Zelf was ik 19 jaar ambtenaar in Rotterdam. En ik weet uit ervaring hoe interessant en uitdagend het werken bij de gemeente is. In mijn jaren als interim- adviseur (sinds 2008) is dat beeld voor mij verder bevestigd. De gemeente zit als meest burgernabije bestuurslaag bij uitstek in de haarvaten van de maatschappij. Die grote verantwoordelijkheid maakt dat deskundigheid, kwaliteit, creativiteit en innovatie hoog in het vaandel staan.

Colleges van B&W hebben daarom deskundige en betrokken medewerkers nodig om positief het nieuws te blijven halen. Functies binnen de gemeenten veranderen, worden breder en uitdagender. De CAR-UWO biedt prima arbeidsvoorwaarden.

Daarom is Cortice partner van de gemeenten.

f.deboeck@cortice.nl

06-22435028