Even voorstellen: Maarten Vincent

Beleidsmedewerker sociaal domein

Per 1 april 2019 treedt Maarten in dienst bij Cortice als Beleidsmedewerker sociaal domein.

Maarten is een zeer enthousiaste en innovatieve beleidsmedewerker sociaal domein. Hij heeft jaren werkervaring binnen de overheid en specifiek in het sociaal domein. Hierbinnen was hij actief op verschillende deelgebieden waaronder jeugdbeleid, participatiewet en gezondheid. Maarten kan goed buiten de kaders van zijn opdracht kijken en heeft het vermogen overstijgend als beleidsmedewerker c.q. adviseur te functioneren.

Hij was acht jaar actief als beleidsmedewerker in de gemeente Barneveld. Hij heeft zich hier verdiept in diverse beleidsterreinen waaronder Jeugd, Ruimte en Sport. Na deze periode heeft Maarten verkozen om zijn kennis op opdrachtbasis in te zetten en is daarna vooral actief geweest binnen het sociaal domein. Hij heeft op dit niveau een verscheidendheid aan taken gehad en onder andere subsidies behandeld, beleid geschreven (in co-creatie met stakeholders), geimplementeerd maar hij is ook actief geweest in een kwaliteitsfunctie op het gebied van beleid. Hij is dus een breed ontwikkelde en daarmee uitstekend inzetbare beleidsmedewerker.

“Ik ben een verbinder in hart en nieren. Ik communiceer open, eerlijk en direct met alle betrokkenen binnen een project. Vanuit deze houding bevorder ik door middel van co-creatie een effectieve samenwerking om tot een breed gedragen eindresultaat te komen, zodat zowel burgers als gemeente gediend zijn. Ik zie mijzelf als een bruggenbouwer tussen het beleid van een gemeente en initiatieven van burgers, waarbij draagvlak, daadkracht en draagkracht voor mij essentiële factoren zijn.”

Kern competenties van Maarten zijn:

Verkennen, Positioneren, Verbinden, Ontwerpen, Regisseren, Evalueren en Reflecteren. 

Maarten woont in Amersfoort en houdt van auto rijden. Hierdoor heeft hij als consultant een grote actieradius. Hij is vanaf 1 april 2019 inzetbaar voor 32 uur per week.

Link naar interview in Binnenlands Bestuur april 2018: https://www.binnenlandsbestuur.nl/sociaal/achtergrond/achtergrond/een-beschutte-werkplek-maar-voor-wie.9593136.lynkx

Persoonlijk kennis maken met Maarten kan geheel vrijblijvend. Hij stelt zich graag persoonlijk aan u voor. Maarten is zeer geïnteresseerd in de casuïstiek van uw organisatie en hij deelt graag zijn kennis en ervaring met u. Neem daarvoor contact op met:

Fons De Boeck

f.deboeck@cortice.nl

06-22435028.