Cortice voor zzp-ers

Cortice werkt voor gemeenten en gemeenschappelijke regelingen op de vakgebieden Financiën, Sociaal/ Maatschappelijk en Juridisch. Dat doen we regelmatig samen met zzp-ers. Wanneer we zelfstandigen inzetten dan doen we dat onder voorwaarden die voor hen aantrekkelijk zijn. Flexibiliteit en creativiteit zijn daarbij twee belangrijke waarden voor ons. We kunnen je op alle fronten faciliteren. Onze enige voorwaarde is dat je een echte professional bent met passie voor het vak die alles op alles zet om opdrachten “in de plus” af te ronden.

Wij hanteren geen torenhoge bemiddelingsmarges en onze concurrentie- en relatiebedingen zijn altijd beperkt en redelijk. Het eindtarief waarvoor de zelfstandige wordt voorgesteld bij de opdrachtgever bepalen we samen in goed overleg. Het is uiteindelijk de zzp-er die het werk moet doen. We zijn op de eerste plaats vakgenoten die graag inhoudelijke gesprekken over het werk hebben. Als we een zelfstandige op opdracht plaatsen dan gaan we die uitdaging gezamenlijk aan. Het probleem van de klant is dan ons gezamenlijke probleem. We zetten ons als collectief in om dat zo goed mogelijk aan te pakken. Binnen Cortice is veel kennis en ervaring aanwezig en we kennen tal van best practices uit het hele land.

We werken in twee richtingen:

1. naar aanleiding van casussen van klanten;

2. op verzoek van zzp-ers wanneer opdrachtgevers eisen dat zelfstandigen door een bureau bemiddeld worden.

In beide gevallen is het van belang dat we snel contact kunnen leggen met beschikbare zelfstandigen. Daarom speuren we continu naar goede en enthousiaste professionals die met ons samen willen werken.

Wil je meer weten over onze werkwijze bel of mail dan gerust. We ontmoeten graag nieuwe vakgenoten om aan onze “inner circle” toe te voegen.

Fons De Boeck

06-22435028

f.deboeck@cortice.nl