Gemeentefinanciën is mijn vak. Het oppoetsen van het imago van de lokale overheid als werkgever is mijn passie. Ik probeer zoveel mogelijk mijn enthousiasme uit te dragen als het gaat om het werken bij de gemeente.

Zelf was ik 19 jaar ambtenaar in Rotterdam. En ik weet uit ervaring hoe interessant en uitdagend het werken bij de gemeente is. In mijn jaren als interim- adviseur is dat beeld voor mij verder bevestigd. De gemeente zit als meest burgernabije bestuurslaag bij uitstek in de haarvaten van de maatschappij. Die enorme verantwoordelijkheid maakt dat deskundigheid, kwaliteit, creativiteit en innovatie hoog in het vaandel staan.

Colleges van B&W hebben daarom deskundige en betrokken medewerkers nodig om positief het nieuws te blijven halen. Functies binnen de gemeenten veranderen, worden breder en uitdagender. De CAR-UWO biedt prima arbeidsvoorwaarden.

Daarom is Cortice HRM- partner van de gemeenten.

f.deboeck@cortice.nl

06-22435028